Nuit-reklam-gece-gündüz Nuit-reklam-ajansı-Ana-Sayfa
Nuit’in Etik Değerler Işığındaki Yönetim Anlayışı
 
22 Haziran 2018 0 YORUM Genel

Etik kelimesi içerisinde fazlaca anlam barındırdığı gibi bunların her biri kabul görmüş olan toplumsal kültürel değerlerdir. Akıl çağına ermiş her birey, karakterini kendi belirler ve çevresi de bu belirlediği karaktere göre şekillenir. Yani toplum tarafından saygın güvenilir, sevilir biri olmak, kişinin kendisine bağlıdır. 

 

Bizim Nuit’te ise çalışma alanımız içerisindeki samimiyet ve sıcaklığımız, iş akışımızdaki profesyonellikle harmanlanır. Öyle güzel bir demde de kıvam bulur ki hem çalışma disiplini hem mutlu olma hali tek bir noktada vücut bulur. Nuit’te oluşturulan adil yönetim sisteminde; her zaman adaletli olarak kişilerin hak ve değerlerine saygı gösterilmesi gerektiği savunulur. Nuit’te önce insan vardır. Asla, din, dil, ırk, yaşayış, görünüş, yaşam tarzı gibi birçok konuda kimse ayrıştırılmaz, ötekileştirmeye gidilmez, bu düşünceye bezenmiş olan zihinler de desteklenmez. 

 

Ben Selcan Arslan sekiz aydır burada çalışan biri olarak her şeyden önce gelen insani değerlerin unutulmadığı bu dünyayı yazmak istedim.

Bu anlamda gerek çalıştığımız firmalar, gerek bugüne kadar yolu Nuit’ten geçmiş olan insanlara bakıp, aramızdaki saygı çerçevesinde oluşmuş kopmayan bağlar olduğunu gördükçe de bazı şeyleri başarmış olduğumuz görüşüne varıyoruz. Uzak ve yakın çevremiz tarafından kabul görülmüş ve sevilen bir ajans olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz.

 

 
YAZAR HAKKINDA

Proje Yöneticisi Asistanı
 
 
YORUM YAZ
*Ad Soyad
*E-Posta (yayınlanmayacak)
*Yorum
 
 
Sosyal Medyada Biz